De watermaker specialist ROBWINK Serious Seatools
Kaapstanderweg 1-i
8243RB Lelystad
 


PRIJSLIJST  HOME OVERIGE  NIEUWS  DIENSTEN  CONTACT 

Uw boot ijsvrij houden, Kasco de-icers en water circulators

Algemene informatie om uw boot in de winter ijsvrij te houden.

De Kasco water circulators zijn het hele jaar door onafgebroken toepasbaar om water in havens te circuleren of uw boot ijsvrij te houden. Water circulators worden in de zomermaanden gebruikt om stilstaand water te circuleren wat als effect heeft dat planten -en algengroei en muggenreproductie verminderd wordt. In de wintermaanden is het effect van het circuleren van water met de de-icers van Kasco aanzienlijk. Door de de-icer onder water te plaatsen wordt het dieper gelegen warme water omhooggebracht en kunt u uw boot ijsvrij houden.

boot ijsvrij houden Kasco Water Circulators zijn daarnaast perfect voor regelen van de circululatie van water in uw vijver of meertje. Het creŽren van een directionele flow helpt het milieu door zuurstof toe te voegen en ongewenste vegetatie of algen tegen te gaan. Daarnaast gaat de circulatie muggenreproductie tegen en zorgt voor een beter climaat voor eventuele vissen. De circulators zijn ook toe te passen in jachthavens om groeiende algen, vegetatie en ander materiaal uit de haven te spoelen.

boot ijsvrij houden

boot ijsvrij houden

boot ijsvrij houden

 

Plaatsing van de de-icer of watercirculator.

De Kasco de-icers kunnen op drie verschillende manieren geplaatst worden om uw boot ijsvrij te houden:

1. Touw De de-icer kan gemonteerd worden in een verticale of schuine positie met touw of kabels.
2. Universal Dock-MOUNT Kasco biedt ook een optionele dock mount, die zorgt voor een verticale of schuine montage.
3. FLOTATIE KIT Kasco water circulators kunnen geplaatst worden om langgerekte patronen van beweging in het water te creŽren. De de-icer/ watercirculator ligt minder dan twee meter onder het oppervlak en is ideaal voor ondiep water, of wanneer er geen steiger is om de de-icer plaatsen.

 

De leverbare modellen.

De de-icers en water circulators van Kasco zijn duurzaam, geschikt voor continu gebruik en leverbaar in 2 modellen, te weten; F2400 met een vermogen van 0.5 PK en de F3400 met een vermogen van 0.75 PK. Het stroomverbruik is respectievelijk 2.3A en 3.5A. De Kasco F2400 de-icer is geschikt voor het ijsvrij houden van schepen tot 12 meter, de Kasco F3400 is geschikt om boten ijsvrij te houden tot een lengte van 18 meter. De water circulators worden standaard inclusief touw geleverd voor standaard montage.
 

De-icers bestellen?

Vraag een offerte of bestelling aan via het contactformulier of klik hier: de-icer bestellen. De de-icers zijn ook leverbaar via onze dealers:

De Vries Sails

Suderseewei 4A, NL 8754 GK Makkum
Postbus 5, NL 8754 ZN Makkum
T +31 (0)515 231738
F +31 (0)515 233645

ol ol ol