De watermaker specialist ROBWINK Serious Seatools
Kaapstanderweg 1-i
8243RB Lelystad
 


PRIJSLIJST  HOME OVERIGE  NIEUWS  DIENSTEN  CONTACT 
 Meer informatie, een offerte of bestellen? klik hier

 

Rocna ankers, de nieuwe generatie anker

Als beste getest, ook in zachte modderige grond! Ook dit product garanderen wij voor 100%, indien u niet tevreden bent krijgt u uw geld terug.

rocna anker 2

Milieu vriendelijk: Geen extra loodgewicht nodig. Doordat het anker snel ingraaft en vrijwel niet sleept ontstaat er minder schade aan het zeebed.

  Gebruiksvriendelijk: Het ankeren met een Rocna kan niet eenvoudiger. Een Rocna is een multi-purpose anker, dat zich bij alle bodemgesteldheden snel zal ingraven en is daardoor maximaal veelzijdig.

Snel ingravend: Door het uitgekiende ontwerp zoekt de Rocna altijd de juiste hoek om zich in te graven. De uitgebalanceerd gewichtsverdeling en de bijzondere punt zorgen er voor dat het anker vrijwel direct in de meest voorkomende bodemsoorten ingraaft, zelfs in gras en kelp.

Ongekende houdkracht: Door de uitgebalanceerde gewichtsverdeling is het mogelijk naar verhouding grote vloeien te creeren. De grote concave zorgen voor een ongeevenaarde houdkracht, waardoor het Rocna anker in onafhankelijke testen de 1ste plaats verdiende. (Sail en Yachting Monthly). De Rocna blijft ingegraven en breekt niet uit wanneer het tij keert of de wind aantrekt.

 
Hoe goed is een Rocna anker eigenlijk?

Natuurlijk zijn wij bevooroordeeld en vinden het dan ook niet vreemd als u ons enthousiasme niet direct deelt. Dus, indien u niet overtuigd bent, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken en kennis te nemen van de verslagen van jacht experts zoals; Steve Dashew, Bill Parlatore en niet te vergeten de vergelijkende tests van 14 verschillende ankers gepubliceerd in Sail Magazine en Yachting Monthly. Al deze artikelen spreken voor zich. www.rocna.nl

De prestaties van de Rocna zijn perfect! Wij hebben geankerd in zand, kleigrond, gras, op stroom, met weinig en veel wind en met storm het maakt het niet uit. Het anker graaft meteen in op de plaats waar je het laat vallen. (Volgens Paul en Marianne Willems a.b. s.y Zilver.)

Voor maatvoering neem een kijkje op de website van Roca: Rocna maatvoering

 
ol ol ol