De watermaker specialist ROBWINK Serious Seatools
Kaapstanderweg 1-i
8243RB Lelystad
 


PRIJSLIJST  HOME OVERIGE  NIEUWS  DIENSTEN  CONTACT 
 Meer informatie, een offerte of bestellen? klik hier

   

Superwind windgenerator - de stille windgenerator

De Superwind windgenerator vertegenwoordigt de nieuwe standaard voor micro windturbinetechnologie. Deze windgenerator voldoet aan de hoogst mogelijke eisen en kan zonder toezicht zelfs in de meest extreme weersomstandigheden gebruikt worden.

De Superwind 350 is een kleine maar zeer krachtige professionele windgenerator, welke zelfs onder de zwaarst mogelijke omstandigheden autonoom en automatisch werkt.De opgewekte energie door Superwind laadt de accus en kan direct op zowel een 12 als 24 volt accu worden toegepast.

Dankzij het geraffineerde technologische ontwerp en zijn aerodynamische rotor controlesysteem kan Superwind maximale betrouwbaarheid en levensduur garanderen.

windgenerator montage
windgenerator
windgenerator
(Superwind mastset)

De rotorbladen
De rotorbladen van Superwind zijn vergelijkbaar met de moderne grote windturbines. De stand van de rotors wordt automatisch aangepast door de windsnelheid.
Het controle systeem reageert onmiddellijk en regelt de opgewekte stroom en de rotor snelheid.

windgenerator windgeneratoren

De voordelen zijn:
  • Uitstekende betrouwbaarheid onder alle omstandigheden
  • Gebruikszekerheid: zelfs in het geval van een elektrische storing is er geen gevaar. dat de rotor op hol slaat, of gevaarlijke snelheden behaalt.
  • Lage belasting betekent lange levensduur.
  • Automatische en autonome werking (met een volt regulator)
  • Een minimum aan geluid doordat de rotorstand automatisch wordt aangepast.
  • Een garantie van drie jaar.
Vanaf 2011 wordt de Superwind 350 geleverd met de nieuwe Silent Power Blades.

De nieuwe rotorbladen zijn geoptimaliseerd door de ingenieurs van Superwind. Uitgebreide tests in de windtunnel met behulp van geavanceerde meetapparatuur en een speciale geluidseliminatie software. Het resultaat is een vermindering van 10 dB (A) ten opzichte van de voormalige bladen en wordt ervaren als minder dan de helft van de geluidsemissie.

Hoewel de voormalige bladen niet luidruchtig zijn, is de winst in comfort aanzienlijk. Het geproduceerde geluid van de Superwind is nauwelijks meer waarneembaar. Noch door de eigen bemanning in de cockpit, noch door de buren voor anker of in de jachthaven.

Deze verbetering komt voort uit de speciaal ontworpen structuren aan beide zijden (haaienhuid) van het aerodynamische vlak. Dit om betere aerodynamische en lagere akoestische emissie te verkrijgen.

De nieuwe Superwind Silent Power Blades zijn volledig compatibel met hun voorgangers, dit maakt het gemakkelijk om een windgenerator te upgraden naar de nieuwe stand van de techniek.

Voor meer informatie kijk ook op: www.superwind.com of www.windgenerator-superwind.nl

 
ol ol ol